V nejprestižnejší světové soutěži jsme se stali vítězi národního kola

Před týdnem jsme Vám oznamovali, že byla naše společnost Advanced Materials-JTJ, s.r.o. nominována jako jedna z nejlepších firem v Evropě na seznamu „Ones to Watch“.

A dnes se již můžeme pochlubit výhrou v národním kole.

Společnost Advanced Materials-JTJ, s.r.o. byla vybrána, jelikož prokazuje výjimečný úspěchv oblasti inovací a v této kategorii se stala vítězem za Českou republiku.

Obhájila tak svůj status  „národního šampiona“ pro Českou republiku v kategorii inovací z roku 2016.

Od roku 2003 převádí špičkovou vědu do každodenního života. Je inovativní firmou a uznávaným lídrem v oblasti nanotechnologií. Její výrobky rozšiřují hranice a možnosti ochrany životního prostředí i výroby energie.

Advanced Materials-JTJ s.r.o. bude nyní mít možnost zúčastnit se   v prosinci 2019 slavnostního finále, kde budou vyhlášeni koneční evropští vítězové ve všech 18 kategoriích.

Tento seznam vynikajících firem zveřejňuje jedna z největších a nejdéle probíhajících obchodních soutěží European Bussines Awards.

European Business Awards je nyní ve svém 12. ročníku. V loňském roce bylo posuzováno přes 111 000 podniků ze 34 zemí. Mezi sponzory a partnery této prestižní soutěže patří Inflexion, Germany Trade & Invest a PR Newswire.

Jsme moc rádi, že může naše firma po 15 letech úspěšného výzkumu a komercializace nanotechnologií na světovém trhu za svoji práci získat to nejprestižnější ocenění.

Nyní si budeme držet palce, abychom svůj úspěch obhájili i na evropské úrovni.

 

Pin It on Pinterest

winner of business award europe 2019 winner of business award europe 2016