Advanced Materials-JTJ pořádá výroční tiskovou konferenci

Advanced Materials-JTJ s.r.o. pořádá dne 10. 3. 2017 bilanční tiskovou konferenci na téma PROČ SE VYPLATÍ INVESTOVAT DO NANOTECHNOLOGIÍ .

Na konferenci budou souhrnně prezentovány výsledky jednotlivých projektů této nanotechnologické společnosti a nastíněny plány na další období.

Na akci zveme všechny zástupce médií, publicisty, inovátory a investory, kteří se zajímají o nanotechnologie a jejich využití.

Témata:

  • Nanotechnologickž ochrana povrchů – významné prodloužení životnosti fasád zateplených domů Trvale čisté fasády u silnic, plísně a řasy nemají šanci, životnost zateplené vasády 40 a více let už není sci-fi).
  • Fasády domů zajistí snížení toxických imisí a dodržení platných legislativních limitů pro kvalitu vzduchu v zamořených oblastech. Česká nanotechnologie pro čištění ovzduší s globálním dopadem.
  • Nový konstrukční typ lithiové baterie HE3DA®– zásadní řešení pro Smart Grid. Od nápadu k velkovýrobě. Šance pro český průmysl. 
  • Levná výroba nanočástic TiO2 fotokatalyzátoru může již brzy umožnit ekonomické dočišťování vody, náhradu některých pesticidů a čištění ovzduší od škodlivých látek. 
  • Rychlejší stíhačky, levnější letecká doprava – budoucnost v rukou materiálové chemie

Tisková konference se koná 10.3.2017 od 9:30 hod. budově Ústavu fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR,  Dolejškova 2155/3,  182 23 Praha 8 v místnosti č. 108 (první patro). Svoji účast potvrďte a s případnými dotazy se obracejte na: Mgr. Pavla Šefla mob.: +420 724 339 369, e-mail: pavel.sefl@advancedmaterials1.com.

Pin It on Pinterest

winner of business award europe 2019 winner of business award europe 2016